Wie ben ik:

Kiest u voor permanente ontharing? Dan raden wij u aan om te opteren voor ervaring en degelijkheid. Na vele jaren van expertise in het definitief verwijderen van haartjes, heeft Céline Cordijn een stevige vakkennis opgebouwd.

Ze werkt uitsluitend met het gerenommeerde merk ‘LightSheer’. Céline voert de behandelingen uit met de meest revolutionaire laser op de markt: de ‘LightSheer Desire’ diodelaser.

De laserenergie dringt via het geschoren haartje door tot de haarwortel. De energie die via het pigment ( melamine) van de haarwortel raakt wordt omgezet in warmte welke de wortel definitief vernietigt. Het aantal aangewezen behandelingen is sterk afhankelijk van persoon tot persoon (haarkleur, haardikte, haarcyclus enz.) Na de eerste behandeling is het verschil reeds duidelijk zichtbaar vanaf de 3 de tot de 5 de behandeling is er de grootste haarreductie. Vaak zijn er 5 tot 8 behandelingen nodig voor een mooi resultaat.

Diodelaser versus IPL-filtslamp; De ‘LightSheer’ diodelaser geeft energie vrij op de exacte golflengte van 810 nanometer, deze wordt dan ook 100 % benut. De IPL-flitslamp daarentegen maakt gebruik van een breed spectrum licht waardoor ook andere cellen dan pigment (haar) worden opgewarmd en eventueel beschadigd. In tegenstelling tot een IPL-flitslamp geeft de ‘LightSheer’ diodelaser steeds dezelfde energie. Er is geen slijtage zoals bij de IPL-flitslamp, welke door gebruik minder energie vrijgeeft en alzo ook zijn doeltreffendheid verliest.

Dit ultramoderne toestel is het neusje van de zalm van een nieuwe generatie lasers die veel sneller werken, maar vooral pijnloos zijn.

Laserontharing

Iedereen kent de klassieke ontharingsmethoden zoals de scheermesjes, de ontharingscrèmes, epilatie, enz.

Helaas zijn deze methoden vaak pijnlijk en de haren groeien heel snel terug. Daarom stellen we uw nu een nieuwe ontharingmethoden voor.We hebben de beslissing genomen om de klassieke ontharingsmethoden te vernieuwen met een techniek die de naam heeft van LASEREPILATIETECHNIEK. Deze techniek maakt gebruik van krachtige lichtbron.

We maken gebruik van deze energie om de pigmenten van de haarwortels te vernietigen.

De gevolgen zijn dat de groeicellen gaan coaguleren (zijn onkleefbeer/onherstelbaar), de haren gaan dus verdwijnen en gaan een kortere levensduur hebben na een behandeling.

U moet weten dat de haren een levencyclus hebben die uit 3 fases bestaat:

De eerste fase noemen we de Anagene fase omdat er veel Anagene en/of melanine aan de haarwortel aanwezig is.

De twede fase noemen we de Catagene fase omdat de haren hier gaan stoppen met groeien en naar de laaste fase ga gaan om te rusten.

We komen dus aan de derde en laatste fase die we de Rustfase noemen, hier gaan de haren beginnen vallen en gaat de levencyclus herbeginnen.

De hoeveelheid sessies hangt af van persoon tot persoon. Er zijn verschillende factoren te bekijken om te weten hoeveel sessies u nodig zal hebben.

Bijvoorbeeld: Uw geslachte, Uw familie, je gezondeid en / of ziektes, je medicatie, storingen in je hormonaalbalance, enz.

De personen die veel melanine hebben op hun  haarwortels zijn vaak tevreden na 5 a 8 sessies. (gemiddelde).

Daarom om te weten hoeveel sessies u ongeveer nodig zal hebben om alle haren te verwijderen zou het best zijn dat u uw haren toont bij de eerste afspraak aan de behandelaar.

Er kunnen hormonale schommelingen zijn.

Bijvoorbeeld: de zwangerschap, de borstvoeding, de menopause, de pubertijd, enz.

Voor de nieuwe ontharingsmethode maken we gebruik van de LIGHTSHEER DIODE LASER. 

Deze laser is CE-Gecertifieerd door wetenschappelijke en klinische onderzoeken die aangetoont hebben dat de haren permanent worden verwijderd.

De ‘LightSheer’ diodelaser laser werkt doelgerichter dan de IPL-flitslamp. De IPL- flitslamp daarentegen werkt met een breed spectrum flitslamp. De ‘LightSheer ‘ diodelamp heeft ook een gekoelde tip om de opperhuid niet te beschadigen.

Het gekoelde handvat geeft een aangenaam gevoel tijdens de behandeling en beperkt zo de pijnprikkels.  De vrijgekomen warmte om de behandeling uit te voeren wordt zo hééél goed verdragen.

Er zijn verscvhillende voor – en nadelen aan deze soort behandeling.

Een van deze nadelen zijn dat u 4 weken voor de behandeling zonlicht en zonnebank moet vermijden.

En 3 dagen na de behandeling is de zonlicht nog altijd niet toegestaan.

Nadien  is het aangeraden om de 2 eerste weken na de behandeling sunblock aan te brengen op de behandelde zones. (Bij langdurige blootstelling moet u alle 2 uren sunblock aanbrengen.

Bij sommige gevallen kan het zijn dat er roodheid ontstaat op de behandelde plekken. U moet dan zalf 2 keer per dag gedurende 3 dagen op de rode plek (ken) smeren. De beste zalven zijn Bepanthen, Flamazine of Flamigel. Omwille van de gekoelde tip  en doelgericht ( enkel de haarwortel ) laseren is dit met de ‘LightSheer’ diodelaser zelden nodig.

U moet eerst en vooral de behandelaar op de hoogte brengen of u medicatie neemt.  Tip: breng  een medicijnenlijstje mee.

We vragen dit omdat er sommige medicaties zijn die de lichtgevoeligheid van de huid kunnen verhogen

Er zijn verschillende producten dewelke u best niet gebruiken voor en/of na de behandeling 

zoals make-Up, parfum, deodorant, bruinen zonder zon, zonne bank, enz. 

Bij uw eerste afspraak kan u dit bespreken.

Ontdek de verschillende ontharingsmethodes | BraunMogen we ons scheren voor een behandeling ? Het antwoord op deze vraag is, het hangt ervan af.

Bij de eerste behandeling hoeft u uw haren meestal niet te scheren. De behandelaar zal de haren analyseren om ongeveer te weten hoeveel sessies u nodig zal hebben en om een beetje te kijken welke verzorgingsproducten het best zijn..

Er zijn wel uitzonderingenDe baarden en de schaamlippen MOETEN geschoren worden voor een behandeling en dit ook bij de eerste behandeling.

Tussen de  behandelingen mag u de keuze maken of u wil scheren of niet, maar u mag zeker NIET EPILEREN . Bespreek dit met de behandelaar.

De voor- en nadelen van ontharingscrèmeBij de teruggroei tussen twee behandelingen mogen de haren niet geëpileerd worden met was of met een pincet. U mag wel uw haren scheren, knippen en/of ontharingscreme gebruiken.

  • STEEDS KORTINGEN MOGELIJK ; opstartbonus, combo promo’s, mond aan mond actie–> MAAK EEN GRATIS INFO- AFSPRAAK

Tarieven

                                                                        Maak telefonisch een gratis info-afspraak