Wie ben ik:

Kiest u voor permanente ontharing? Dan raden wij u aan om te opteren voor ervaring en degelijkheid. Na vele jaren van expertise in het definitief verwijderen van haartjes, heeft Céline Cordijn een stevige vakkennis opgebouwd.

Ze werkt uitsluitend met het gerenommeerde merk ‘LightSheer’. Céline voert de behandelingen uit met de meest revolutionaire laser op de markt: de ‘LightSheer Desire’.

Dit ultramoderne toestel is het neusje van de zalm van een nieuwe generatie lasers die veel sneller werken, maar vooral pijnloos zijn.

Zo ondervond ook Mister Gay Belgium op de afgelopen Estetica Beurs:

  • Snel, pijnloos en veilig definitief ontharen?
  • LightSheer Desire, de revolutie op vlak van permanente ontharing.

Laserontharing

Iedereen kent de klassieke ontharingsmethoden zoals de scheermesjes, de ontharingscrèmes, epilatie, enz.

Helaas zijn deze methoden vaak pijnlijk en de haren groeien heel snel terug. Daarom stellen we uw nu een nieuwe ontharingmethoden voor.We hebben de beslissing genomen om de klassieke ontharingsmethoden te vernieuwen met een techniek die de naam heeft van LASEREPILATIETECHNIEK. Deze techniek maakt gebruik van krachtige lichtbron.

We maken gebruik van deze energie om de pigmenten van de haarwortels te vernietigen.

De gevolgen zijn dat de groeicellen gaan coaguleren (zijn onkleefbeer/onherstelbaar), de haren gaan dus verdwijnen en gaan een kortere levensduur hebben na een behandeling.

U moet weten dat de haren een levencyclus hebben die uit 3 fases bestaat:

De eerste fase noemen we de Anagene fase omdat er veel Anagene en/of melanine aan de haarwortel aanwezig is.

De twede fase noemen we de Catagene fase omdat de haren hier gaan stoppen met groeien en naar de laaste fase ga gaan om te rusten.

We komen dus aan de derde en laatste fase die we de Rustfase noemen, hier gaan de haren beginnen vallen en gaat de levencyclus herbeginnen.

De hoeveelheid sessies hangt af van persoon tot persoon. Er zijn verschillende factoren te bekijken om te weten hoeveel sessies u nodig zal hebben.

Bijvoorbeeld: Uw geslachte, Uw familie, je gezondeid en / of ziektes, je medicatie, storingen in je hormonaalbalance, enz.

De personen die veel melanine hebben op hun  haarwortels zijn vaak tevreden na 5 a 8 sessies. (gemiddelde).

Daarom om te weten hoeveel sessies u ongeveer nodig zal hebben om alle haren te verwijderen zou het best zijn dat u uw haren toont bij de eerste afspraak aan de behandelaar.

Er kunnen hormonale schommelingen zijn.

Bijvoorbeeld: de zwangerschap, de borstvoeding, de menopause, de pubertijd, enz.

Voor de nieuwe ontharingsmethode maken we gebruik van de LIGHTSHEER DIODE LASER. 

Deze laser is CE-Gecertifieerd door wetenschappelijke en klinische onderzoeken die aangetoont hebben dat de haren permanent worden verwijderd.

De laser heeft een doelricht die minder breed is dan de flitslamp, hij heeft ook een koele tip om de opperhuid niet te beschadigen. (5°)

De gekoelde handvat geeft een aangenaam gevoel tijdens de behandeling en is beperkt om de pijnprikkeldie te vermijden (Minder pijn doet) door de warmte om de behandeling goed te kunnen verdragen.

Er zijn verscvhillende voor – en nadelen aan deze soort behandeling.

Een van deze nadelen zijn dat u 4 weken voor de behandeling zonlicht en zonnebank moet vermijden.

En 3 dagen na de behandeling is de zonlicht nog altijd niet toegestaan.

Om te eindigen is het aangeraden om de 2 eerste weken na de behandeling sunblock aan te brengen op de behandelde zones. (Bij langdurige blootstelling moet u alle 2 uren sunblock aanbrengen)

Bij sommige gevallen kan het zijn dat er roodheid ontstaat op de behandelde plekken. Uw moet dan zalf 2 keer per dag gedurende 3 dagen op de rode plek (ken) smeren. De beste zalven zijn Bepanthen, Flamazine of Flamigel.

U moet eerst en vooral de behandelaar op de hoogte zetten of u medicatie neemt. Als u medicijnen neemt moet u de namen kennen en ze aan de behandelaar geven. (tip: maakt een medicijnenlijstje).

We vragen dit omdat er sommige medicaties zijn die de lichtgevoeligheid van de huid kunnen verhogen. Daarom is het zo belangrijk en dat we deze vragen!

Er zijn verschillende producten die u niet meer zal mogen gebruiken door en/of voor de behandeling.

Bijvoorbeeld: Make-Up, Parfum, Deodorant, Zonnebescherming, Crèmes, Bruinen zonder zon (Zonne bank), enz. -> Dit zal uw moeten vragen aan de behandelaar.

Ontdek de verschillende ontharingsmethodes | BraunMogen we ons scheren voor een behandeling ? De antwoordt op deze vraag is, het hangt ervan af.

Bij de eerste behandeling hoeft u uw haren niet te scheren. De behandelaar gaat de haren analyseren om ongeveer te weten hoeveel sessies de persoon nodig zal hebben en om een beetje te kijken welke verzorgingsproducten het best past.

Er zijn wel uitzonderingenDe baarden en de schaamlippen MOETEN gescheerd worden voor een behandeling (Zelfs bij de eerste behandeling).

Een keer dat de behandeling door is, mag u de keuze maken of u uw verder wilt scheren of niet. Als u de keuze maakt om uw te scheren tussen twee behandelingen moet je het dan 6 weken voor een nieuwe behandeling doen.

De voor- en nadelen van ontharingscrèmeBij het teruggroei tussen twee behandelingen mogen de haren niet geëpileerd worden met was of met een pincet. U mag wel uw haren scheren, knippen en/of ontharingscreme gebruiken.

Tarieven

                                                                         Ga naar –> boek een afspraak –>hier kan u de type-afspraken en tarieven bekijken. U kan ook een gratis info- afspraak maken.