Wie ben ik:

Mijn naam is Irina en ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste sinds juni 2018. Dit beroep is mijn passie van kleins af aan. 

Ik help u graag verder met het verzorgen van jouw huid, dit door middel van de producten van LOOkX. Deze bieden meteen zichtbaar resultaat.

 

In 2019 heb ik de studie afgerond van styling artist, hierbij heb ik mijn aanbod kunnen uitbreiden met het zetten van gelnagels en gellak. 

Verder ben ik momenteel ook in opleiding voor gespecialiseerd voetverzorger.

De behandelingen:

– Nagellak €5
– Gellac of gelish is een semi-permanente nagellak €28 
– Gelnagels nieuwe set met verlenging €44 
– Gelnagels nieuwe set zonder verlenging €39 
– Gelnagels bijwerken €34 

– Pedicure €28 
– Nagellak €5
– Pedicure + gellac = gelish = semi-permanente nagellak €45 

Werken met natfrees, handvijl, nageltang, …

Gelaat (verzorgingen met LOOkX skincare)

Skincare en make up die je huid helpen

LOOkX skincare verwent je huid. Ze is uniek in haar hoge percentages werkstoffen, waaronder LOOkX’ magische ingrediënt plant stamcellen. Die zorgen ervoor dat er echt veranderingen gaan plaatsvinden in je huid.

LOOkX make-up bestaat uit de mooiste producten met beschermende, verzorgende en anti-ageing eigenschappen.

Het mooie: de twee vullen elkaar aan. Als je na het gebruik van skincare producten make-up aanbrengt die je poriën verstopt, doe je de werking van je huidverzorging teniet. Zonde! Daarom is er LOOkX huidverzorgende make-up, die de werking van LOOkX skincare producten juist versterkt.

 

 

 

 

 

 

 

Smart Beauty

We maken slimme producten voor slimme vrouwen. Smart beauty! 
Onze producten zijn smart om verschillende redenen. Smart omdat wij natuurlijke ingrediënten in ons laboratorium versterken door LOOkX Skin science toe te passen. Zo gebruiken wij de allerhoogste percentages geconcentreerde werkstoffen. Die worden o.a. ingekapseld, zodat hun kracht bewaard blijft. Bovendien zijn ze dan pas klein genoeg om in de huid door te dringen. Onze producten werken vervolgens op time-release basis en geven op het juiste moment de nodige werkstoffen aan de huid. Bovendien zijn veel van onze producten multi-purpose. Dat wil zeggen dat ze niet slechts één doel dienen. Zo bespaar je ruimte in de badkamer, en ook geld. 

Clean beauty

LOOkX behoort tot het segment Clean beauty. Clean beauty betekent dat de producten vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Dat producten niet op dieren getest zijn en dat producten bewust geproduceerd worden. LOOkX is huidvriendelijk en maakt nooit gebruik van schadelijke stoffen. We zijn transparant. Je kunt daarom onze uitgebreide ingrediëntenlijst bekijken. Ons laboratorium draagt het keurmerk van ECOCERT, een van de meest erkende en gerespecteerde organische certificatie-instellingen.

 
– Quick fix €65 ( 45 minuten)
– Regular routine €85  ( 60 minuten)
– Take your time €105  (90 minuten)
– Boven- of onderbenen €20 
– Boven- en onderbenen €30 
– Bovenlip €7
– Wenkbrauwen nieuwe vorm €10 
– wenkbrauwen bijwerken €5 
– Rug/borst €20 
– Oksels €10
– Armen €15 
– Kin €7 
– Gelaat €16 
– Gellac = gelish = semi-permanente nagellak €28 
– Gelnagels nieuwe set met verlenging €44 
– Gelnagels nieuwe set zonder verlenging €39 
– Gelnagels bijwerken €34 

Tarieven:

  • Zie hierboven bij de behandelingen of ga naar –> maak een afspraak. Hier kan u de type-behandelingen bekijken en de tarieven.