Wie ben ik:

k ben Sarah. Mama van 2 kleine kapoentjes! Beide kapoentjes vergen redelijk wat van mijn energie; Lorias (2016) is een energiek tettergat en Aron (2020) is een lieve knuffelbeer met een enkele gezondheidszorgen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Ik geef enorm veel van mezelf aan de kindjes, maar probeer mijn eigen behoeften toch niet te veel weg te cijferen. Dit was na de geboorte van Aron in 2020 wel het geval. Ik woog 20kg meer na 2 bevallingen en deed niets voor mezelf of mijn eigen gezondheid. Ondanks dat ik me helemaal niet goed voelde in mijn vel, vond ik geen motivatie om hier iets aan te doen… 

Via een praatje met de buurvrouw ben ik toen naar een coach van het Body Impact Plan gaan luisteren. Ik stond er zeer kritisch tegenover toen, want ik vond dat ik het alleen moest kunnen, maar wou het uiteindelijk een kans geven. Hoe koppig ik ook soms mag zijn, ik moest al snel toegeven dat mijn lichaam me op vele manieren dankbaar was. Ik viel af, had meer energie, minder namiddagdipjes, minder opgeblazen en ook mijn darmen waren rustiger. 

Ik viel 20 kg af en had veel meer energie dankzij mijn persoonlijke coach, hun tips omtrent voeding, de online en live workouts, de fun in de community en babbeltjes met gelijkgestemde mensen. Doordat ik 100% achter het concept sta en sinds 2011 als logopediste werk met kinderen en gezinnen, wou ik dit concept compleet uitwerken voor mama’s en hun gezin!

Ik hoop jou of je gezin te mogen ondersteunen tijdens jouw zoektocht naar een gezondere levensstijl! 

  •  

Tarieven:

Vul onderstaand formulier in als:

  • U graag een gratis fitcheck wil
  • Interesse heeft in 2 gratis workouts met of zonder je baby
  • Een gratis 3 day try-out pakketje
  • U nog meer info wil of vragen heeft

Contact Sarah Hamoir