ONZE VISIE

Multidisciplinair samenwerken = de toekomst

MCDB werd als medisch co-working centrum in het leven geroepen om medici en paramedici samen te brengen onder één dak en hun te laten genieten van de vruchten van multidisciplinair samenwerken zonder belast te worden met de zorgen die komen kijken bij het uitbouwen en managen van dergelijk centrum en zo ook kosten te delen.

ONZE MISSIE

Multidisciplinair samenwerken = voordelen

GEDEELDE KOSTEN

Door samen te werken kan je goed besparen op de uitgaven omdat de kosten worden gedeeld van o.a. de website, de online-agenda, het secretariaat, de parking, de belettering, het onderhoud van lift, ventilatie en … alsook de vaste kosten zoals water, gas, elektriciteit, verzekering, internet, … worden immers allemaal gedeeld. Bovendien bekomt MCDB ook belangrijke groepsvoordelen zoals voor materiaal, online-agenda, software… Ook het delen van praktijkruimten vertaalt zich in immense kostenbesparing en zorgt ervoor dat onze (tand)artsen en paramedici meer krijgen voor minder.

AANGENAAM WERKEN

Bij MCDB kan je snel en eenvoudig advies inwinnen bij je dynamische collega’s , ernaar doorverwijzen. Via je online- agenda heb je ook toegang tot de beschikbare consultatiemomenten van jouw collega’s en kan er snel en gemakkelijk doorverwezen worden. Binnen het centrum wordt er getracht zoveel mogelijk loops op te zetten waarbij disciplines die nauw verwant zijn aan elkaar worden samengebracht. Dit is aangenaam werken en geeft daarenboven meer werk voor de medici en paramedici want de patiënt voelt dat hij baat heeft bij ons multidisciplinair concept.

ONTZORGING

Naast het ter beschikking stellen en onderhouden van de volledige infrastructuur en faciliteiten voorziet MCDB ook een aantal diensten waardoor onze medici en paramedici zich enerzijds voor 100 % kunnen focussen op hun werk en het welzijn van hun patiënten en anderzijds een betere work-life balance kunnen creëren. Ontzorging heeft dus niets dan voordelen!

MOGELIJKHEDEN TOT CO-WORKING

Instapklare praktijkruimten te huur

  • in dagdelen, eigen praktijkruimte, eigen praktijkruimte gedeeld met collega’s
  • vaste prijs/ maand incl. gas, elektriciteit, water, online-agenda, onderhoud lift, …
  • incl. faciliteiten ( internet, toegankelijk mindermobielen, lift, patiëntenparking, gsm bereik, camera wachtzaal, …)

Groepspraktijk te koop/te huur

Bent u (tand)arts, (para)medicus en wenst u een groepspraktijk op te starten en zoekt u een ideale locatie in het Brusselse, dan heeft MCDB een gebouw te koop/ te huur naast bestaand gebouw om samen één groter project uit te werken.

Contacteer ons

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Medisch Centrum Don Bosco in beeld